MFC-L3750CDW

MFC-L3750CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 20/12/2018 Numero: faq00100288_514

Skannattujen tietojen tallentaminen kansioon PDF-tiedostona

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne tietokoneesi kansioon PDF-tiedostoina.

Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen skannauspainikkeen avulla. Jos haluat tehdä pysyviä muutoksia, käytä ControlCenter4- (Windows®) tai Brother iPrint&Scan -ohjelmistoa (Mac).

DCP-L3510CDW/DCP-L3517CDW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina (Scan (Skannaus)).
  3. Valitse [PC:hen] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [Tiedosto] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Jos laite on yhdistetty verkon välityksellä, valitse kohdetietokone painamalla tai .
  6. Paina OK.

Jos LCD-näytössä (nestekidenäytössä) kehotetaan antamaan PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäyttöön ja paina sitten OK.

7. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa tämän asiakirjan skannausasetuksia painamalla Options (Vaihtoehdot) tai Copy/Scan Options (Kopiointi-/skannausasetukset) ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit käyttää skannauksen oletusasetuksia painamalla Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytät laitteen valotustasoa, viimeistele skannaustyö LCD-näytön ohjeiden mukaan.

• Skannausasetusten muokkaamista varten laitteeseen yhdistetyssä tietokoneesessa on oltava asennettuna Brotherin ControlCenter -ohjelmisto.

8. Laite kehottaa määrittämään seuraavat skannausasetukset. Valitse haluamasi vaihtoehto painamalla tai ja siirry sitten seuraavaan skannausasetukseen painamalla OK.
    • [Skannaustyyppi]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Autom. vinosäätö] (saatavana tietyissä malleissa)
    • [Poista tausta]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

9. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

DCP-L3550CDW/MFC-L3710CW/MFC-L3730CDN/MFC-L3750CDW/MFC-L3770CDW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[PC:hen]>[tiedostoon].
  3. Jos laite on liitetty verkkoon, valitse sen tietokoneen nimi, johon haluat lähettää tietoja.

Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäyttöön ja paina sitten [OK].

4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa skannausasetuksia painamalla [Valinnat] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit käyttää skannauksen oletusasetuksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla kosketusnäytön ohjeita.

Voit muokata skannausasetuksia laitteeseen yhdistetyllä tietokoneella, johon on asennettu Brotherin ControlCenter -ohjelmisto.

5. Asiakirjan kummankin puolen skannaus (MFC-L3770CDW):
    • Paina [2-puol. skan.] ja valitse sitten asiakirjatyyppi.
    Asetus
    Kuvaus
    2-puol. skan.: pitkä sivu
    2-puol. skan.: lyhyt sivu
  6. Valitse muutettavat skannausasetukset:
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Skannaustyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Skannausaset.]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• [Autom. vinosäätö]
    • [Tyhj. sivun ohit.]
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

• Jos laitteessasi näkyy [OK]-painike, paina [OK].

• Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tall. pikakuvak.].

7. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla kosketusnäytön ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3750CDW