MFC-J6935DW

MFC-J6935DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/04/2017 Numero: faq00100288_502

Skannattujen tietojen tallentaminen kansioon PDF-tiedostona

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne tietokoneesi kansioon PDF-tiedostoina.

Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen Skannaa-painikkeen avulla. Käytä Brotherin ControlCenter-ohjelmistoa, kun haluat tehdä pysyviä muutoksia.

MFC-J6530DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus]>[tietokoneelle]>[tiedostoon].
  3. Jos laitteesi on kytketty verkon kautta, näytä tietokone, johon haluat lähettää tiedot, painamalla tai ja paina sitten tietokoneen nimeä.

Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäytössä ja paina sitten [OK].

4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa asetuksia napsauttamalla [Asetukset] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit aloittaa skannauksen muuttamatta muita asetuksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

5. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

ADF auto- suoristus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Korjaa ADS:n avulla skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhjän s. ohitus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kun on valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

• Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Paina [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

MFC-J6930DW/MFC-J6935DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus].
  3. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle tai paina tai , kunnes näytössä on [PC:hen].
    Kuvake siirtyy kosketusnäytön keskelle ja se korostetaan sinisellä värillä.
  4. Paina [PC:hen].
  5. Paina [tiedostoon].
  6. Jos laite on kytketty verkon kautta, pyyhkäise ylös tai alas tai paina tai . Kun näkyviin tulee tietokone, johon haluat siirtää tiedot, paina tietokoneen nimeä.

Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäytössä ja paina sitten [OK].

7. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat muuttaa asetuksia, paina [Asetukset] ja siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Käynnistä skannaus ilman lisäasetusten muutoksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

8. Kun haluat skannata asiakirjan molemmat puolet, paina [2-puol. skannaus] ja valitse sitten asiakirjatyyppi.
    Asetus
    Kuvaus
    2-puo. skannaus: pitkä reuna

Skannaa asiakirja niin, että sivut luetaan pitkää reunaa kääntämällä.

2-puo. skannaus: lyhyt reuna

Skannaa asiakirja niin, että sivut luetaan lyhyttä reunaa kääntämällä.

9. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

ADS auto-suoristus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Korjaa ADS:n avulla skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhjän sivun ohitus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kun on valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

• Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  10. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW