WWW-pohjaisen hallinnan käyttö

• Suosittelemme seuraavien verkkoselaimien uusimman version käyttämistä:
    • Microsoft Edge, Firefox ja Google Chrome Windowsille
    • Safari, Firefox ja Google Chrome Mac-käyttöjärjestelmässä
    • Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä
    • Safari ja Google Chrome iOS-käyttöjärjestelmässä
  • Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat aina käytössä huolimatta siitä, mitä selainta käytät.
  • Suosittelemme HTTPS-suojausprotokollan käyttöä, kun määritetään asetuksia verkkopohjaisen hallinnan avulla.

• Kun käytät verkkopohjaista hallintaa HTTPS-protokollalla, selaimessa näkyy varoituksen valintaikkuna. Voit välttää varoitusikkunan asentamalla itseallekirjoitetun varmenteen SSL/TLS-tiedonsiirtoa varten. Lisätietoja imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

• Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.

Käytä WWW-pohjaista hallintaa selaimestasi

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name System-palvelua (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

Esimerkiksi: https://SharedPrinter

• Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

Esimerkiksi: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-nimi näkyy verkkoasetusraportissa.
  3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Jos haluat kiinnittää siirtymisvalikon näytön vasempaan reunaan, napsauta image ja napsauta sitten image.
Voit nyt muuttaa laitteen asetuksia.

Käytä WWW-pohjaista hallintaa Brother iPrint&Scan -sovelluksesta (Windows/Mac)

1. Käynnistä Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-kuvaketta.

Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Valitse OK.
  3. Napsauta image(Laitteen asetukset).
  4. Valitse Kaikki asetukset.
    WWW-pohjaisen hallinnan sivu tulee näyttöön.
  5. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  6. Jos haluat kiinnittää siirtymisvalikon näytön vasempaan reunaan, napsauta image ja napsauta sitten image.
Voit nyt muuttaa laitteen asetuksia.
image
Voit käyttää WWW-pohjaista hallintaa myös Brother Mobile Connectista mobiililaitteille.

Käytä WWW-pohjaista hallintaa Brother-apuohjelmista (Windows)

1. Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu).
  2. Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Laitteen asetukset.
    WWW-pohjaisen hallinnan sivu tulee näyttöön.
  3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Jos haluat kiinnittää siirtymisvalikon näytön vasempaan reunaan, napsauta image ja napsauta sitten image.
Voit nyt muuttaa laitteen asetuksia.

Jos muutat protokolla-asetuksia, määritykset aktivoidaan käynnistämällä kone uudelleen sen jälkeen, kun on napsautettu Submit (Lähetä).

Napsauta asetusten määrityksen jälkeen Logout (Kirjaudu ulos).