MFC-J6959DW

MFC-J6959DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/02/2023 Numero: faq00100217_522

WWW-pohjaisen hallinnan käyttö

• Suosittelemme seuraavien verkkoselaimien uusimman version käyttämistä:
    • Microsoft Edge, Firefox ja Google Chrome Windowsille
    • Safari, Firefox ja Google Chrome Mac-käyttöjärjestelmässä
    • Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä
    • Safari ja Google Chrome iOS-käyttöjärjestelmässä
  • Varmista, että JavaScript ja evästeet ovat aina käytössä huolimatta siitä, mitä selainta käytät.
  • Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.Voit löytää oletussalasanan myös verkon määritysraportista.
  • Jos salasana annetaan väärin useita kertoja, et pysty kirjautumaan sisään jonkin aikaa. Sulkuasetukset voi muuttaa WWW-pohjaisella hallinnalla.
  • Enintään kahdeksan tietokonetta tai mobiililaitetta voi olla samanaikaisesti kirjautuneena WWW-pohjaiseen hallintaan. Jos kirjaat sisään yhdeksännen laitteen, ensimmäinen laite kirjautuu ulos.
  • Suosittelemme HTTPS-suojausprotokollan käyttöä, kun määritetään asetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Jos käytät HTTP-protokollaa määrittäessäsi asetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla, vaihda suojattuun HTTPS-yhteyteen noudattamalla näytön kehotteita.

• Kun käytät verkkopohjaista hallintaa HTTPS-protokollalla, selaimessa näkyy varoituksen valintaikkuna. Voit välttää varoitusikkunan asentamalla itseallekirjoitetun varmenteen SSL/TLS-tiedonsiirtoa varten. Katso lisätietoja imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

Aloita verkkoselaimesta

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name System-palvelua (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

Esimerkiksi: https://SharedPrinter

• Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

Esimerkiksi: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-nimi näkyy verkkoasetusraportissa.
  3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
  4. Jos haluat kiinnittää siirtymisvalikon näytön vasempaan reunaan, napsauta image ja napsauta sitten image.
Voit nyt muuttaa laitteen asetuksia.

Jos muutat protokolla-asetuksia, määritykset aktivoidaan käynnistämällä kone uudelleen sen jälkeen, kun on napsautettu Submit (Lähetä).

Napsauta asetusten määrityksen jälkeen Logout (Kirjaudu ulos).

Aloita Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) -sovelluksesta

1. Käynnistä Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-kuvaketta.

Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Osoita OK.
  3. Napsauta image(Tarvikkeet / laitteen asetukset).
  4. Valitse Kaikki asetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  5. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
  6. Jos haluat kiinnittää siirtymisvalikon näytön vasempaan reunaan, napsauta image ja napsauta sitten image.
Voit nyt muuttaa laitteen asetuksia.

Jos muutat protokolla-asetuksia, määritykset aktivoidaan käynnistämällä kone uudelleen sen jälkeen, kun on napsautettu Submit (Lähetä).

Napsauta asetusten määrityksen jälkeen Logout (Kirjaudu ulos).

Aloita Brother Utilities (Windows) -apuohjelmasta

1. Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu).
  2. Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Laitteen asetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
  4. Jos haluat kiinnittää siirtymisvalikon näytön vasempaan reunaan, napsauta image ja napsauta sitten image.
Voit nyt muuttaa laitteen asetuksia.

Jos muutat protokolla-asetuksia, määritykset aktivoidaan käynnistämällä kone uudelleen sen jälkeen, kun on napsautettu Submit (Lähetä).

Napsauta asetusten määrityksen jälkeen Logout (Kirjaudu ulos).

Aloita Brother Mobile Connect -sovelluksesta

Sinun on asennettava Brother Mobile Connect mobiililaitteeseen.

1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
  5. Jos haluat kiinnittää siirtymisvalikon näytön vasempaan reunaan, kosketa image ja kosketa sitten image.
Voit nyt muuttaa laitteen asetuksia.

Jos muutat protokolla-asetuksia, sinun on määritysten aktivoimiseksi käynnistettävä kone uudelleen, kun olet napauttanut kohtaa Submit (Lähetä).

Napauta asetusten määrityksen jälkeen Logout (Kirjaudu ulos).

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6959DW