HL-J6100DW

HL-J6100DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/08/2018 Numero: faq00100213_523

Tulostus paperin molemmille puolille automaattisesti (automaattinen 2-puolinen tulostus) (Mac)

1. Osoita esimerkiksi Apple TextEdit -ohjelmassa ensin Arkisto ja sitten Tulosta.
  2. ValitseBrother XXX-XXXX (XXXX on laitemallin nimi).
  3. Valitse tulostettavaa asiakirjaa vastaava Suunta-vaihtoehto.
  4. Osoita sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Asettelu.
    Asettelu-asetusten vaihtoehdot tulevat näkyviin.
  5. Valitse Kaksipuolisuus-kohdassa Lyhyen reunan sidonta- tai Pitkän reunan sidonta -vaihtoehto.
  6. Vaihda tarvittaessa tulostimen muut asetukset.

Reunaton tulostus ei ole käytettävissä tämän asetuksen kanssa.

7. Osoita Tulosta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6000DW, HL-J6100DW