Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Sulje

DCP-L3527CDW

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

DCP-L3527CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/09/2023 Numero: faq00100183_001

Mediavalinnat eivät täsmää

Tulostinohjaimessa määritetty paperityyppi poikkeaa laitteen valikossa määritetystä paperityypistä. Lisää oikeantyyppistä paperia kasettiin ja valitse oikea paperityyppi laitteen paperityyppiasetuksista.

Kun kasettiin ladataan eri kokoista ja -tyyppistä paperia, paperikokoa ja -tyyppiä on muutettava laitteessa tai tietokoneessa samanaikaisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3527CDW, HL-L3215CW, HL-L3220CW(E)

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.
Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?
Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.