ADS-1600W

ADS-1600W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/03/2014 Numero: faq00002892_003

Vaihda syöttötela

Laitteessa on skannauslaskuri. Laskuri laskee automaattisesti, kuinka monta sivua laite on skannannut. Kun

laite on skannannut 50 000 sivua, Status Monitoriin tulee muistutusviesti syöttötelan vaihtamisesta.

1. Avaa ylä- (1) ja etukansi (2).

OpenTop_FrontCover

2. Paina syöttötelan kannen molemmista reunoista (1) ja nosta kansi ylös.

PinchPick-upRollerCover

3. Liu’uta syöttötela (1) oikeaan reunaan.

SlidePickupRoller

4. Syöttötelan pidikkeessä on pieni aukko, joka on suunniteltu siten, että rullan akseli mahtuu siihen. Syöttötelan akseli sopii tähän aukkoon. Käännä syöttötelaa, kunnes akseli sopii pidikkeen aukkoon.

HolderOfPickupRoller

5. Ota kiinni telasta ja nosta se ulos laitteesta.

PinchPickupRoller

6. Asenna uusi syöttötela laitteeseen.

Tarkista ennen asennusta, että syöttötela on oikein päin. Vasen akseli on litteä.

IdentifyPickupRoller

7. Liu’uta syöttötela (1) vasempaan reunaan samalla, kun käännät sitä.

SlidePickupRoller

8. Sulje syöttötelan kansi.

9. Sulje etu- ja yläkansi.

10. Nollaa rumpuyksikön laskuri toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Paina Settings(Asetukset).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laitetiedot (Machine Info.).

3. Paina Laitetiedot.

4. Paina Käyttölaskurit (Usage Counters).

5. Nolla syöttötelan laskuri valitsemalla Syöttötelan laskuri (Pick-up Roller Count).

6. Nestekidenäyttöön tulee varmistusviesti. Paina Kyllä.

7. Paina Home.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1600W