Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > WLAN-raportin tulostus

WLAN-raportin tulostus

Vastaavat mallit:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
HUOMAUTUS

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

WLAN-raportti kertoo laitteen langattoman yhteyden tilan. Jos langattoman yhteyden muodostus epäonnistuu, katso virhekoodi tulostetusta raportista.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

1. Valitse [Tulosta rap.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Valitse [WLAN-raportti] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina Go (Siirry)-painiketta.
    Laite tulostaa WLAN-raportin.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Tulosta rap.]>[WLAN-raportti].
  2. Paina [Kyllä]-painiketta.
  3. Paina image-painiketta.

Jos WLAN-raportti ei tulostu, tarkista laitteen mahdolliset virheet. Jos ei havaita mitään virheitä, odota yksi minuutti ja yritä sitten tulostaa raportti uudelleen.