MFC-J4510DW

MFC-J4510DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 05/08/2015 Numero: faq00002781_007

Skannaa dokumentti ja avaa skannattu kuva grafiikkaohjelmassa muokkausta varten (Macintosh)

Voit skannata joko mustavalkoisen tai värillisen asiakirjan grafiikkasovellukseen, jossa sitä voidaan tarkastella ja muokata.

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Aseta asiakirja.

2. Valitse SCAN-välilehti.

3. Osoita image(kuvaksi).

Click Image

4. Näkyviin tulee Skannaus kuvaksi-valintaikkuna. Tässä valikossa voidaan määrittää tai tarkistaa laitteen asetuksia.

image

5. Aloita skannaus osoittamalla Start Scanning. Skannattu kuva avautuu siinä sovelluksessa jonka valitsit asetussivulla.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4110DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW