MFC-J410

MFC-J410

Väärä tuote?

Päivämäärä: 16/03/2011 Numero: faq00002764_005

Miten estetään tiettyjen Brotherin toimintojen käyttö ulkopuolisilta.

Lähetyksen esto estää Brotherin käytön.

Kun Lähetyksen esto on käytössä, vain seuraava toiminto on käytettävissä:

• Faxvastaanotto

Kun Lähetyksen esto on käytössä, seuraavat toiminnot eivät ole käytettävissä:

• Faxlähetys

• Kopiointi

• Tietokonetulostus

• Skannaus tietokoneeseen

• PhotoCapture

• Ohjauspaneelin käyttö

LÄHETYKSEN ESTON TUNNUSSANAN ASETTAMINEN

Ennen kuin lähetyksen estoa saa päälle sinun täytyy asettaa tunnusana.

• Jos olet jo asettanut tunnussanan, sitä ei tarvitse asettaa uudestaan.

Lähetyksen eston tunnusana asetetaan seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Faksaus => Muut asetukset => Lähetyks.esto.

2. Anna tunnussana neljällä numerolla.

3. Paina OK.

• Jos syötät tunnussanan ensimmäistä kertaa, näytöllä näkyy VAHVISTA.

4. Anna tunnussana uudelleen.

5. Paina OK.

6. Paina STOP/EXIT.

LÄHETYKSEN ESTON KYTKEMINEN PÄÄLLE

Kun tunnussana on asetettu, lähetyksen eston saa päälle seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Faksaus => Muut asetukset => Lähetyks.esto.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Aseta läh.esto.

3. Paina OK.

4. Anna tunnussana neljällä numerolla.

5. Paina OK.

Brother siirtyy offline-tilaan ja näytössä lukee Läh.estotila.

LÄHETYKSEN ESTON KYTKEMINEN POIS PÄÄLTÄ

Lähetyksen eston saa pois päältä seuraavasti:

1. Paina MENU.

2. Anna tunnussana neljällä numerolla.

3. Paina OK.

Lähetyksen esto menee pois päältä. Brotherin näyttöön tulee päivämäärä ja kellonaika.

Jos annoit väärän tunnussanan, näyttöön tulee Väärä tunnussana ja Brother on offline-tilassa. Brother pysyy lähetyksen estotilassa kunnes annat oikean tunnussanan.

TUNNUSSANAN VAIHTAMINEN

Lähetyksen eston tunnussana muutetaan seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Faksaus => Muut asetukset => Lähetyks.esto.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Aseta tunnussana.

3. Paina OK.

4. Anna tunnussana neljällä numerolla.

5. Paina OK.

6. Anna uusi tunnussana neljällä numerolla.

7. Paina OK.

8. Tee jompikumpi:

• Jos Brotherin näytössä ei lue "Vahvista", jatka kohdasta 9.

• Jos Brotherin näytössä lukee "Vahvista", toimi seuraavasti:

1. Anna uusi tunnussana uudelleen.

2. Paina OK.

3. Jatka kohdasta 9.

9. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-295CN, MFC-J410