MFC-J6910DW

MFC-J6910DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 22/05/2023 Numero: faq00002740_002

Brotherin PhotoCapture Center® ei tunnista muistikorttia tai USB-muistitikkua.

Jos Brotherin muistikorttiasemassa on kortti tai USB-muistitikku mutta laite ei tunnista sitä, toimi seuraavasti:

1. Tarkista että Brother tukee käyttämääsi muistikorttia tai USB-muistitikkua.

Brotherin muistikorttiasema tukee seuraavia yleisiä muistikortteja:

• Memory Stick™

• Memory Stick PRO™

• Memory Stick Duo™

• Memory Stick PRO Duo™

• SecureDigital™

• SecureDigital HD™

• MultiMedia Card

• MultiMedia Card plus

• USB-muistitikku

• Vain yllämainittuja muistikortteja voi käyttää Brotherissa.

• Mini SD™ ja micro SD™ -kortteja voi käyttää vain adapterilla.

• Memory Stick Micro™ -kortteja voi käyttää vain Memory Stick Micro™-adapterilla.

• Adaptereita ei toimiteta Brotherin mukana. Ota yhteyttä muistikorttien myyjään.

2. Tarkista että työnsit muistikortin oikeaan paikkaan:

image
    Image

Paikka Tuetut muistikortit
    Ylempi paikka

UpperSlot

Memory Stick

Memory Stick™

Memory Stick PRO™

Memory Stick Duo

Memory Stick Duo™

Memory Stick PRO Duo™

Memory Stick micro

Memory Stick Micro™
    (vaatii adapterin)
    Alempi paikka

Lower Slot

SD

SD

SDHC

MultiMedia Card

MultiMedia Card plus

miniSD

mini SD (vaatii adapterin)

micro SD (vaatii adapterin)

mini SDHC (vaatii adapterin)

micro SDHC (vaatii adapterin)

MutiMedia Card mobile
    (vaatii adapterin)

• Älä aseta Memory Stick Duo-korttia Brotherin alempaan korttipaikkaan, voit vahingoittaa laitetta.

• Älä aseta USB-muistitikkua Brotherin kannen alla olevaan USB-porttiin, Brother ei tunnista laitetta. Aseta muistitikku vain laitteen etuseinässä olevaan USB-liittimeen.

3. Jos Brotherin näyttöön tulee teksti "Lukeminen" tai "Kuvien lukeminen" eikä teksti poistu näytöstä, muistikortti tai USB-muistitikku ei ole Brother-yhteensopiva.

Käytä vain yllämainittuja kortteja ja USB-muistitikkuja.

4. Jos näyttöön tulee virheilmoitus, katso seuraavasta toimintaohjeet:

• Virheell.kortti (Media Error): Kortti tai USB-muistitikku ei ole tuettua tyyppiä, kortissa on vikaa tai sitä ei ole alustettu oikein. Ilmoitus kuitataan irroittamalla kortti Brotherista.

• Muisti täynnä (Out of Memory): Kortilla tai USB-muistitikulla oleva kuva on liian suuri mahtuakseen Brotherin muistiin.

• Ei tiedostoa (No File): Kortilla tai USB-muistitikulla ei ole .JPG-muotoisia tiedostoja.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW