MFC-J4340DW(E)

MFC-J4340DW(E)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/12/2021 Numero: faq00002677_014

Ei voi tulostaa XX tai Tul.ei.onn XX

Virheilmoitukset Ei voi tulostaa XX tai Tul.ei.onn XX (Cannot Print XX tai Print Unable XX) ilmoittavat tulostuskoneiston mekaanisesta viasta.
Luku "XX" osoittaa lähemmin missä kohtaa koneistossa on vikaa.

Tausta

• Tulostuskoneistossa on mekaaninen vika.
  • Tarkista onko laitteen sisälle joutunut asiaankuulumattomia esineitä, kuten paperiliittimiä tai paperinpalasia.

Toimi seuraavasti:

1. Nosta skanneri ylös kädensijasta. Jos laitteen sisällä on roskia, poimi roskat pois ja sulje skannerikansi.
    > Täältä näet miten toimitaan jos näet jumittunutta paperia tai muuta ylimääräistä laitteen sisällä tai edessä.

2. Jos ongelma ei poistunut, irroita sähköjohto pistorasiasta, odota muutama minuutti ja kytke sähköjohto.

Jos virheilmoitus ei poistu, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Vain mallit joissa on faksitoiminto:
Jos faxviestejä ei voi tulostaa paperille, siirrä muistissa olevat faxviestit tietokoneeseen tai toiseen faksiin niin et hukkaa mahdollisia tärkeitä viestejä.

Irroita Brotherin sähköjohto, odota useita minuutteja ja kytke johto takaisin.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1050DW, MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL)