MFC-L8850CDW

MFC-L8850CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 29/08/2022 Numero: faq00002666_004

Säädä kopion tummuutta ja kontrastia.

Voit muuttaa seuraavan kopion tummuutta ja kontrastia. Nämä asetukset ovat kuitenkin väliaikaisia, ja laite palaa oletusasetuksiin minuutin kuluttua kopioimisesta.

Kopion tummuuden säätäminen:
Säädä kopioiden tummuutta tai vaaleampaa kopiointitiheyttä seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Aseta asiakirja.
  2. Paina Kopiointi(Kopioi)-painiketta.
  3. Anna kopiomäärä.
  4. Paina Asetukset (Options).
  5. Valitse Tummuus painamalla ylä - tai alanuolinäppäintä.
  6. Paina Tummuus-painiketta.
  7. Paina tummuutta vaalealta tummuudelle.
  8. Jos et halua muuttaa muita asetuksia, paina OK.
  9. Valitse Väri (Väri) Käynnistä tai MV (Mono) Käynnistä.

Kopion kontrastin säätäminen:
Säädä kopion kontrastia seuraavasti, jotta kuva näyttää terävämmältä ja elävämmältä.

1. Aseta asiakirja.
  2. Paina Kopiointi(Kopioi)-painiketta.
  3. Anna kopiomäärä.
  4. Paina Asetukset (Options).
  5. Valitse asetus Kontrasti painamalla ylä - tai alanuolipainiketta.
  6. Paina Kontrasti-painiketta.
  7. Paina kontrastitasoa.
  8. Jos et halua muuttaa muita asetuksia, paina OK.
  9. Valitse Väri (Väri) Käynnistä tai Musta (Mono) Käynnistä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-L8400CDN, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, MFC-9330CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)