Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Sulje

MFC-L9670CDN

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

MFC-L9670CDN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/09/2023 Numero: faq00002607_009

Ei tunnista

Tarkista seuraavat seikat:

 

Tulostin ei tunnista näytössä mainitun värin värikasettia.

Nosta näytössä mainitun värin värikasetti-rumpuyhdistelmä ulos laitteesta ja aseta värikasetti takaisin rumpuyksikköön.

 

 

Tulostin ei tunnista hihnayksikköä.

Poista hihnayksikkö tulostimesta ja aseta yksikkö takaisin tulostimeen.

 

 

Tulostin ei tunnista rumpuyksikköä.

Poista rumpuyksikkö tulostimesta ja aseta yksikkö takaisin tulostimeen.

 

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN, MFC-L9670CDN

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.
Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?
Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.