MFC-J4340DW(E)

MFC-J4340DW(E)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 11/06/2021 Numero: faq00002531_513

Brother-laitteen tulostuspään puhdistaminen

Laite puhdistaa tulostuspään automaattisesti tarvittaessa, jotta tulostuslaatu pysyisi hyvänä. Jos tulostuslaadussa on ongelmia, käynnistä puhdistus manuaalisesti.
  • Puhdista tulostuspää, jos tulosteiden tekstissä tai kuvissa on vaakasuora viiva tai tyhjä alue. Ongelmallisen värin mukaan voit valita vain mustan, kolmen värin (keltainen/syaani/magenta) tai jokaisen neljän värin puhdistamisen yhdellä kertaa.
  • Tulostuspäiden puhdistus kuluttaa mustetta.
  • Mustetta kuluu turhaan, jos puhdistat laitteen liian usein.
TÄRKEÄÄ
ÄLÄ kosketa tulostuspäätä. Kosketus saattaa vahingoittaa tulostuspäätä pysyvästi ja mitätöidä tulostuspään takuun.

MFC-J4340DW

1. Paina image (muste).
  2. Tee valinnat painamalla image tai image:
    1. Valitse [Tulostuspään puhdist.]. Paina OK.
    2. Valitse [Vain musta], [Vain väri] tai [Kaikki]. Paina OK.
    3. Valitse [Normaali], [Vahva] tai [Voimakkain]. Paina OK.
  3. Paina image.
    Laite puhdistaa tulostuspään.
HUOMAUTUS

Jos puhdistat tulostuspään useita kertoja eikä tulostusjälki ole parantunut, kokeile erikoispuhdistusmenetelmää. Erikoispuhdistusmenetelmässä käytetään eniten tehoa tulostuspään puhdistukseen, mutta se käyttää myös eniten mustetta.

1. Paina image (muste).
  2. Valitse [Tulostuspään puhdist.] painamalla image tai image. Paina OK.
  3. Paina samanaikaisesti Settings (Asetukset) ja OK.

Laite aloittaa puhdistuksen.

image
  • Erikoispuhdistusmenetelmässä käytetään eniten mustetta tulostuspään puhdistukseen.
  • Käytä erikoispuhdistusmenetelmää vain, jos olet puhdistanut tulostuspään aikaisemmin useita kertoja eikä tulostuslaatu parantunut.
  • Voit puhdistaa tulostuspään myös tietokoneesta.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image[Muste]>[Tulostuspään puhdist.].
  2. Paina [Vain musta], [Vain väri] tai [Kaikki].
  3. Paina [Normaali], [Vahva] tai [Voimakkain].
  4. Paina [Aloita].
    Laite puhdistaa tulostuspään.
HUOMAUTUS
Jos puhdistat tulostuspään useita kertoja eikä tulostusjälki ole parantunut, kokeile erikoispuhdistusmenetelmää. Erikoispuhdistusmenetelmässä käytetään eniten tehoa tulostuspään puhdistukseen, mutta se käyttää myös eniten mustetta.
  1. Paina image[Muste]>[Tulostuspään puhdist.].
  2. Paina image viiden sekunnin ajan.

Laite aloittaa puhdistuksen.

image
  • Erikoispuhdistusmenetelmässä käytetään eniten mustetta tulostuspään puhdistukseen.
  • Käytä erikoispuhdistusmenetelmää vain, jos olet puhdistanut tulostuspään aikaisemmin useita kertoja eikä tulostuslaatu parantunut.
  • Voit puhdistaa tulostuspään myös tietokoneesta.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL)