DCP-J1200W(E)

DCP-J1200W(E)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/05/2021 Numero: faq00002531_512

Brother-laitteen tulostuspään puhdistaminen

Laite puhdistaa tulostuspään automaattisesti tarvittaessa, jotta tulostuslaatu pysyisi hyvänä. Jos tulostuslaadussa on ongelmia, käynnistä puhdistus manuaalisesti.
  • Puhdista tulostuspää, jos tulosteiden tekstissä tai kuvissa on vaakasuora viiva tai tyhjä alue. Ongelmallisesta väristä riippuen voit valita vain mustan puhdistuksen tai kaikkien neljän värin samanaikaisen puhdistuksen.
  • Tulostuspäiden puhdistus kuluttaa mustetta.
  • Mustetta kuluu turhaan, jos puhdistat laitteen liian usein.
TÄRKEÄÄ
ÄLÄ kosketa tulostuspäätä. Kosketus saattaa vahingoittaa tulostuspäätä pysyvästi ja mitätöidä tulostuspään takuun.
  1. Paina painikkeita image(STOP (LOPETA)) ja image(Paperi) samanaikaisesti.
    Virran merkkivalo, LED-varoitusvalo ja Musteen merkkivalo syttyvät yhdeksi sekunniksi ja sitten Musteen merkkivalo alkaa vilkkua.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Puhdista kaikki neljä väriä painamalla COLOUR COPY (VÄRIKOPIO). Puhdistuksen jälkeen laite tulostaa tarkistussivun.
    • Puhdista vain musta painamalla MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO). Puhdistuksen jälkeen laite tulostaa tarkistussivun.
HUOMAUTUS

Jos puhdistat tulostuspään useita kertoja eikä tulostusjälki ole parantunut, kokeile erikoispuhdistusmenetelmää. Erikoispuhdistusmenetelmä puhdistaa tulostuspäät suurimmalla teholla, mutta se kuluttaa myös eniten mustetta.

1. Paina painikkeita image(STOP (LOPETA)) ja image(Paperi) samanaikaisesti.
  2. Pidä MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO) ja COLOUR COPY (VÄRIKOPIO) samanaikaisesti painettuna viiden sekunnin ajan.

Laite aloittaa puhdistuksen.

image
  • Erikoispuhdistusmenetelmässä käytetään eniten mustetta tulostuspään puhdistukseen.
  • Käytä erikoispuhdistusmenetelmää vain, jos olet puhdistanut tulostuspään aikaisemmin useita kertoja eikä tulostuslaatu parantunut.
  • Voit puhdistaa tulostuspään myös tietokoneesta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1200W(E)