MFC-8870DW

MFC-8870DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/05/2011 Numero: faq00002472_000

Mitä tarkoittavat Fax->Palvelin - toiminnossa tarvittavat Etuliite ja Jälkiliite?

Fax->Palvelin - toiminnossa Brother skannaa dokumentin ja lähettää sen verkon kautta erilliselle faxpalvelimelle. Palvelin lähettää dokumentin faxviestinä vastaanottajan faxnumeroon puhelinverkon kautta.

Jotta faksin lähetys onnistuisi faxpalvelimelle on annettava oikea käsky johon sisältyy vastaanottajan faxnumero. Käskyyn sisältyy etuliite (prefix) ja jälkiliite (suffix) joista faxpalvelin erottaa parametrit. Käskyn tarkka muoto selviää faxpalvelimen käyttöoppaasta mutta yleensä etuliite on "fax=". Jälkiliite taas on palvelimen sähköpostivälityspalvelimen domain-nimi. Jälkiliitteen alkuun täytyy tulla "@"-merkki. Etuliite ja jälkiliite täytyy tallettaa Brotheriin ennen kuin voit käyttää Fax-> Palvelin - toimintoa.

Etuliitteen ja jälkiliitteen tallettaminen on neuvottu ohjesivulla "Miten Fax->Palvelin-toiminto otetaan käyttöön?" Varsinaiset faxnumerot voidaan tallettaa Brotherin pika- tai lyhyvalintamuistiin tai antaa numeronäppäimistöltä (enintään 20 numeroa).

Esim. jos lähetät faxviestin vastaanottajalle jonka faxnumero on 123-555-0001, oikea käsky olisi:

Kun asetat että Fax->Palvelin - toiminto on käytössä, kaikki Brotherista lähtevät automaattiset faxlähetykset menevät faxpalvelimelle. Voit silti lähettää faksin myös suoraan laitteesta puhelinlinjalle jos käytät manuaalilähetystä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8860DN, MFC-8870DW