HL-2040

HL-2040

Väärä tuote?

Päivämäärä: 24/11/2010 Numero: faq00002464_000

Yritin päivittää laiteohjelman mutta tuli virheilmoitus "No response". Mitä tehdä?

Toimi seuraavasti.

1. CD-ROMilla on allamainittu kansio. Siirry kansioon ja kaksoisnapsauta tiedoston "jre-1_5_0_11-windows-i586-p-s.exe" nimeä. Tämä päivittää Sun JavaVM (Virtual Machine) -ohjelman versioon 1.5.
    XXXX:\JRE\
    **XXXX on levyasematunnus.
  2. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Kun Sun JavaVM (Virtual Machine) on päivitetty, yritä päivittää laiteohjelma uudestaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, HL-2030, HL-2040, HL-2070N, MFC-7420, MFC-7820N