DCP-J925DW

DCP-J925DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/07/2011 Numero: faq00002192_000

Valitsin Brotherista IP-osoitteen konfigurointimenetelmäksi "Auto" jolloin IP-osoite määritellään automaattisesti, mutta se muuttui itsestään arvoon "Static". Sitten tulee virheilmoitus jossa ilmoitetaan että IP-osoite ei ole uniikki, eli verkossa on kaksi laitetta joilla on sama IP-osoite, tai sitten tulostustyö tulee ulos väärästä tulostimesta.

Näin voi käydä kun langaton verkko on epästabiili ja käytetään APIPA-protokollaa. Muuta asetus BOOT method takaisin asentoon AUTO ja ota APIPA-protokolla pois käytöstä seuraavasti.

<Ohjauspaneelista>

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Verkko (LAN tai Network). Paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä WLAN. Paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä TCP/IP. Paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä BOOT Method. Paina OK.
  6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Auto. Paina OK.
  7. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä APIPA. Paina OK.
  8. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Ei (Off). Paina OK.
  9. Paina Stop/Exit.
[Kosketusnäyttömalleille]
  1. Paina kosketusnäytöllä VALIK (MENU) eli kuvaketta jossa on ruuvimeisseli.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Verkko (Network). Paina Verkko.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä WLAN. Paina WLAN.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä TCP/IP. Paina TCP/IP.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Boot Method. Paina Boot Method.
  6. Paina Auto.
  7. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä APIPA. Paina APIPA.
  8. Paina Ei (Off).
  9. Paina Stop/Exit.

<WWW-pohjaisella hallinnalla>

1. Avaa nettiselain ja kirjoita osoiteriville http://IP -osoite/ .
  2. Mallinimi näkyy sivun vasemmassa yläkulmassa.
  1. Napsauta sivun yläreunassa kohtaa Network configuration.
  2. Kysytään järjestelmänvalvojan käyttäjätunnusta ja salasanaa. Anna salasana ja sitten OK. (HUOM: käyttäjätunnuksen oletusarvo on "admin" ja salasanan "access".)
  3. Valitse välilehti Wireless.
  4. Valitse Configure TCP/IP.
  5. Valitse kohtaan Boot Method valinta AUTO ja ota ruksi pois kohdasta Enable APIPA.
  1. Valitse Submit.

<BRAdmin Professional for Windows -ohjelmalla>

1. Avaa BRAdmin Professional-ohjelma valitsemalla Start => All Programs => Brother Administrator Utilities => Brother BRAdmin Professional 3 => BRAdmin Professional 3.
  2. Valitse tulostin jonka asetuksia muutetaan.
  3. Valikosta Control valitse Configure Device.
  4. Kysytään salasanaa. Anna salasana ja paina OK. (HUOM: Salasanan oletusarvo on "access".)
  5. Valitse välilehti Network Configuration ja sieltä TCP/IP.

6. Valitse Boot Method ja siihen Auto.

7. Valitse APIPA ja siihen OFF.

8. Valitse OK.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-375CW, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7055W, DCP-7070DW, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, HL-S7000DN, MFC-490CW, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8870DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9320CW, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J470DW, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW