HL-5350DN

HL-5350DN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 05/01/2012 Numero: faq00002031_003

Mustia tahroja sivulla (huono kiinnitys)

• Avaa takakansi ja tarkista että takakannen takana olevat siniset vivut on käännetty yläasentoon.
blue levers in the up position
  • Valitse tulostinohjaimesta valinta Paranna värin kiinnitystä ("Improve Toner Fixing").

Jos tämä ei paranna tilannetta tarpeeksi, valitse Tulostusmateriaalivalinnasta asetus Paksumpi paperi (Thicker Paper).

[Windows PCL-tulostinohjain]

1. Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja valitse Muut tulostusasetukset ("Other Print Options").

2. Valitse Paranna tulostuslaatua ("Improve Print Output") ja valitse valintaruutu Paranna värin kiinnitystä ("Improve Toner Fixing").

[Windows BR-Script-tulostinohjain]

1. Avaa Lisäasetukset (Advanced)..

2. Kohdasta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) ota valinta Paranna värin kiinnitystä ("Improve Toner Fixing").

[Macintosh -tulostinohjain]

1. Valitse Print Settings ja sieltä Advanced.
    2. Osoita "Improve Print Output ja sitten valitse "Improve Toner Fixing".

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW