MFC-425CN

MFC-425CN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 11/05/2012 Numero: faq00002008_001

Käytössä on Mac OS X. En löydä Brotheria "Printer Setup Utilityllä" tai selaimella (Safari). Miksi ei?

Ongelma ratkeaa nollaamalla verkkoasetukset. Suosittelemme tulostamaan verkkoasetussivun ennen asetusten nollaamista.

Tulosta verkkoasetussivu seuraavasti:
  1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports) ja paina Set.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Verkkoasetuk. (Network Config)  ja paina Set.
  4. Verkkoasetussivu tulostetaan.
Aseta verkkoasetukset tehdasasetuksiinsa:
  1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Lähiverkko (LAN)  ja paina Set.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Alkuasetukset (Factory Reset) ja paina Set.
  4. Nyt verkkoasetukset on asetettu tehdasasetuksiin ja ongelma on ratkaistu. Aseta verkkoasetukset uudelleen tulostamasi verkkoasetussivun mukaisiksi.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5840CN, MFC-620CN