MFC-5890CN

MFC-5890CN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/01/2011 Numero: faq00000615_004

Miten muistissa olevat faxviestit voidaan lähettää edelleen toiseen faxlaitteeseen silloin kun minun laitteeni ei pysty tulostamaan viestejä?

Muistissa olevat faxviestit voidaan lähettää edelleen toiseen faxlaitteeseen silloin kun näytössä on jokin seuraavista viesteistä:

• Puhd.ei toimi (Clean Unable XX)
  • Alustusvirhe (Init Unable XX)
  • Ei voi tulostaa  (Print Unable XX)
  • Ei voi skannata (Scan Unable XX)

1. Paina Stop/Exit niin laite palaa perustilaan tilapäisesti.
  2. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu ja valitse Huolto -> Tiedonsiirto -> Faksinsiirto (Service => Data Transfer => Fax Transfer).
  3. Tee jompikumpi:

• Jos muistissa ei ole faxviestejä, näyttöön tulee Ei fakseja (NO DATA).
      Paina Stop/Exit.
    • Anna sen laitteen faxnumero jonne viestit lähetetään.

4. Paina Black Start.

• Faxviestien siirto toiseen laitteeseen edellyttää että laitteeseesi on asetettu nimitunnus. Katso UKK-sivua Mikä on nimitunnus ja miten se asetetaan?.
  • Yhteysraporttikooste voidaan siirtää toiseen laitteeseen.
    Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu ja valitse vaiheessa 2 Huolto -> Tiedonsiirto -> Raportinsiirto (Service => Data Transfer => Report Trans.).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J140W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J470DW, MFC-J480DW, MFC-J615W, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW