MFC-7820N

MFC-7820N

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/02/2012 Numero: faq00000552_003

Tulostaminen kalvoille ja paksulle paperille.

Ennen tulostamista täytyy valita oikea tulostusmateriaali joko tulostinohjaimesta kohdasta "Media type" tai laitteen ohjauspaneelista kohdasta "Paperityyppi".

Tulostinohjaimesta:

Ohjauspaneelin valinta "Paperityyppi":

1. Paina Menu ja tai ja valitse Yleiset asetukset (General Setup). Paina Set tai Menu/Set.
  2. Paina tai ja valitse Paperityyppi (Paper Type). Paina Set tai Menu/Set.
  3. Paina tai ja valitse Tavallinen, Ohut, Paksu, Paksumpi, Kalvo tai Uusiopaperi. Paina Set tai Menu/Set.
  4. Paina Stop/Exit.

• Tulostettu arkki tulee ulostulotasolle laitteen päälle tulostettu puoli alaspäin. Kun tulostat kalvoille tai tarroille, poista arkki heti sen valmistuttua paperin tahraantumisen tai juuttumisen estämiseksi.
  • Kohdassa 3 voi valita Kalvo vain silloin kun paperikooksi on valittu Letter, Legal tai A4.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, DCP-7010L, MFC-7420, MFC-7820N