HL-5450DN

HL-5450DN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 02/07/2012 Numero: faq00000461_012

Tulosta testisivu

Voit tulostaa testisivun tulostimen toiminnan tarkistamiseksi.

Ohjauspaneelista:

1. Sammuta laite virtakytkimestä.
  2. Varmista, että etukansi on kiinni ja että virtajohto on kytketty.
  3. Pidä Go-näppäintä painettuna, kun kytket virran päälle. Pidä Go-painiketta painettuna, kunnes kaikki LEDit syttyvät ja Ready-LED sammuu.
  4. Päästä Go-näppäin irti. Varmista, että LEDit sammuvat.
  5. Paina uudelleen Go-näppäintä. Laite tulostaa testisivun.

Tulostinohjaimen käyttäminen

Käytettäessä Brotherin Windows -tulostinohjainta avaa Ominaisuudet, valitse välilehti Yleiset (General) ja napsauta Tulosta testisivu (Print Test Page).

Print test page

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT