HL-5370DW

HL-5370DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/11/2011 Numero: faq00000461_008

Miten testisivu tulostetaan?

Testisivu voidaan tulostaa joko ohjauspaneelista Go-näppäimellä tai tulostinohjaimesta.

Ohjauspaneelista:

1. Sammuta tulostin.
  2. Tarkista että yläkansi on suljettu.
  3. Paina Go-näppäin alas ja pidä alhaalla kun kytket virran päälle tulostimeen. Pidä Go-näppäintä alhaalla kunnes kaikki merkkivalot Back Cover, Toner, Drum ja Paper syttyvät. Päästä irti Go-näppäimestä. Tarkista että kaikki merkkivalot Back Cover, Toner, Drum ja Paper sammuvat.
  4. Paina kerran Go-näppäintä. Testisivu tulostetaan.

Tulostinohjaimesta:

Käytettäessä Brotherin Windows-tulostinohjainta valitse välilehti Yleiset (General) ja sieltä kohta Print Test Page.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW