HL-4050CDN

HL-4050CDN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/11/2011 Numero: faq00000461_006

Miten testisivu tulostetaan?

Testisivu voidaan tulostaa joko ohjauspaneelista tai tulostinohjaimesta.

Ohjauspaneelista:

1. Tarkista että etukansi on suljettu ja laite on tulostusvalmis.
  2. Tarkista että virta on päällä ja näytöstä näkyy että laite on tulostusvalmis.
  3. Paina ohjauspaneelin näppäimiä (+, -OK tai Back) niin tulostin siirtyy Offline-tilaan.
  4. Paina + tai - niin että näyttöön tulee Laitetiedot ("Machine Info").
  5. Paina OK niin pääset valikkoon.
  6. Paina + tai - niin että näyttöön tulee Testitulostus ("Test  Print").
  7. Paina OK tai Go niin testisivu tulostetaan.

Tulostinohjaimesta:

Käytettäessä Brotherin Windows-tulostinohjainta valitse välilehti Yleiset (General) ja sieltä kohta Tulosta testisivu (Print Test Page).

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW