HL-2135W

HL-2135W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 09/09/2010 Numero: faq00000402_009

TULOSTUKSEN YLIVUOTO

Kun TULOSTUKSEN YLIVUOTO viesti ilmestyy, näkyy ohjauspaneelissa seuraava LED valo ilmoitus.
Error LEDi vilkkuu.

LED indication - PRINT OVERRUN

Noudata seuraavia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi:

1. Paina Go-painiketta tulostaaksesi jäljellä oleva data tulostimen muistista.
    Jos haluat poistaa jäljellä oleva data laitteen muistista, paina Go-painiketta n. 4 sek ajan, kunnes kaikki LEDit syttyvät ja päästä sitten irti. Paina Go-painiketta uudelleen. Ready ja Error LEDit vilkkuvat kun työ peruutetaan.

2. Vähennä asiakirjan monimutkaisuutta ja alenna tulostuksen erotuskykyä.

Vähennä tulostuksen erotuskykyä seuraavasti.
    HUOM: Vaiheet ja kuvat saattavat vaihdella käytössä olevan käyttöjärjestelmän mukaan.

Windows -käyttäjät:

1. [Windows 2000 käyttäjät]
      Napsauta Käynnistä => Asetukset => Tulostimet.

[Windows XP/ Windows Server 2003 käyttäjät]
      Napsauta Käynnistä => Tulostimet ja faksit.

[Windows Vista/ Windows Server 2008 käyttäjät]
      Napsauta Käynnistä => Ohjauspaneeli => Laitteisto ja äänet => Tulostimet.

[Windows 7 käyttäjät]
      Napsauta Käynnistä => Ohjauspaneeli => Laitteisto ja äänet => Laitteet ja tulostimet
      .

2.    Napsauta hiiren oikealla painikkeella tulostimen kuvaketta ja valitse valikosta Tulostusmääritykset.
          3.    Napsauta Perusasetukset-välilehteä ja muuta erotuskykyä pienemmäksi.

3. Macintosh käyttäjät:

1. Valitse Arkisto valikosta Tulosta jolloin tulostusasetusikkuna aukeaa.
    2. Valitse "Tulostusasetukset" vaihtoehto alasvetovalikosta.
    3. Napsauta Perusasetukset ja vaihda Erotuskykyä pienemmäksi.

4. <Vain Windows käyttäjille, joilla on verkkomalli>

Muuta seuraavia asetuksia laitteen mukana tulleessa Windows ohjaimessa ja kokeile uudestaan. Paras yhdistelmä näitä asetuksia voi vaihdella riippuen asiakirjan mukana:

• Grafiikka * 1
    • TrueType -tila * 1
    • Käytä tulostimen TrueType® -fontteja *1

*1 Vaihtaaksesi yllä olevat asetukset, napsauta Perusasetukset välilehteä ja valitse Tulostusasetuksiksi Määritä itse. Napsauta sitten Käsinsyöttöasetukset.....

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW