HL-2035

HL-2035

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/08/2010 Numero: faq00000402_007

Tulostin ei pysty tulostamaan koko sivua vaan tulostuu virheilmoitus Tulostuksen ylivuoto (PRINT OVERRUN).

Toimi seuraavasti:

• Paina Go niin puskurissa oleva tieto tulostetaan. Jos haluat peruuttaa tulostustyön silloin peruuta tulostustyö ensin tietokoneesta käsin.

Tulostimesta tulostustyö peruutetaan näin: Paina Go alas, pidä alhaalla noin 4 sekuntia kunnes kaikki merkkivalot syttyvät. Merkkivalot Ready ja Error vilkkuvat peruuttamisen aikana.
  • Jos ongelma jatkuu, tee dokumentista yksinkertaisempi tai pienennä tulostustyön tarkkuutta.
  • Aseta Windows tulostinohjaimen asetus "Page protection" asentoon AUTO.
    Tulostinohjaimen välilehdellä Lisäasetukset on osio Laiteasetukset (5) ('Device Options (5)'). Siellä on asetus 'Page Protection' joka tulee olla arvossa 'AUTO'.

• Muuta grafiikkatilan asetuksia Windows tulostinohjaimessa ja yritä uudestaan. Parhaan tuloksen antava asetus on erilainen eri dokumenteissa:

Tulostinohjaimen välilehdellä Lisäasetukset on osio Tulostuslaatu (1) ja siellä Tulostusasetukset ('Print Setting') josta valitaan Määritä itse ('Manual'). Napsauta Asetukset ('Setting...') ja muuta kuvassa osoitettuja asetuksia.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2035