HL-2170W

HL-2170W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 28/12/2010 Numero: faq00000402_006

Tulostin ei pysty tulostamaan koko sivua vaan sen sijaan tulostuu virheilmoitus Tulostuksen ylivuoto ("PRINT OVERRUN").

Toimi seuraavasti:

Paina Go niin puskurissa oleva tieto tulostetaan.
Jos haluat peruuttaa tulostustyön silloin peruuta tulostustyö ensin tietokoneesta käsin.

Tulostimesta tulostustyö peruutetaan näin:

Paina Go alas, pidä alhaalla noin 4 sekuntia kunnes kaikki merkkivalot syttyvät.
Merkkivalot Ready ja Error vilkkuvat peruuttamisen aikana.

Peruuta kaikki tulostustyöt tulostimesta:

1. Paina Go alas, pidä alhaalla noin 4 sekuntia kunnes kaikki merkkivalot syttyvät ja päästä irti.

2. Paina kerran Go
    Merkkivalot Ready ja Error vilkkuvat peruuttamisen aikana.

Jos ongelma jatkuu, tee dokumentista yksinkertaisempi tai pienennä tulostustyön tarkkuutta seuraavasti.

[Windows-käyttäjät]

1. Valitse Start => Ohjauspaneeli (Control Panel) => Tulostimet ja faksit (Printers & Faxes).

2. Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset (Printing Preferences).

3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja valitse kohdasta Erotuskyky "300dpi".

image

[Macintosh-käyttäjät]

1. Valitse sovellusohjelmasta File ja sitten Print.

2. Valitse alasvetovalikosta Print Settings.

3. Osoita välilehteä Basic ja valitse kohdasta Resolution arvo "300dpi".

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W