DCP-117C

DCP-117C

Väärä tuote?

Päivämäärä: 11/01/2011 Numero: faq00000314_002

Miten poistan ohjaimet. (Mac OS X 10.2 - 10.4)

Näin poistat tulostinohjaimen:

1. Irroita Brotherin ja Macintoshin® välissä oleva USB-kaapeli.
  2. Käynnistä Macintosh uudelleen.
  3. Kirjaudu sisään “järjestelmänvalvojana".
  4. Suorita "Tulostuskeskus" tai "Tulostinasetustyökalu" (MacintoshHD/Ohjelmat/Lisäohjelmat/Tulostuskeskus tai "Tulostinasetustyökalukansio"). Valitse sitten poistettava tulostin, ja poista se osoittamalla "Poista"-painiketta.
  5. Osoita Brother-tuotteesi mallinimeä tulostinluettelosta. Poista Tulostin Finder-valikosta.
  6. Vedä "Brother"-kansio (Macintosh HD/Kirjasto/Printers/Brother) Roskakoriin ja tyhjennä se.
  7. Käynnistä Macintosh uudelleen.

Näin poistat skanneriohjaimet:

1. Irroita Brotherin ja Macintoshin® välissä oleva USB-kaapeli.
  2. Käynnistä Macintosh uudelleen.
  3. Kirjaudu sisään “järjestelmänvalvojana".
  4. Poista kansio "Brother TWAIN.ds" (Macintosh HD/Library/Image Capture/TWAIN Data Sources/Brother TWAIN.ds)

*Jos haluat poistaa Brotherin väriprofiilit (Color Profiles), poista kansion "ColorSync" alikansiossa Profiles oleva tiedosto "Brother xxxxx".

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-130C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-330C, DCP-340CW, DCP-540CN, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-750CW, MFC-210C, MFC-215C, MFC-240C