MFC-L2750DW

MFC-L2750DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/01/2022 Numero: faq00000299_508

Päivämäärän ja kellonajan asettaminen

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Tuo [Perusasetukset]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  3. Tuo [PvmJaAika]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  4. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [PvmJaAika], ja paina sitten OK.
  5. Syötä vuoden kaksi viimeistä numeroa numeronäppäimistöllä ja paina OK.
  6. Syötä kuukauden kaksi numeroa numeronäppäimistöllä ja paina OK.
  7. Syötä päivän kaksi numeroa numeronäppäimistöllä ja paina OK.
  8. Tuo näyttöön [12 h kello] tai [24 h kello] -vaihtoehto painamalla tai ja paina sitten OK.
  9. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit [12 h kello] -asetuksissa ajan esitystavaksi [PvmJaAika], syötä aika 12 tunnin muodossa valintanäppäimistöllä.

Paina OK.

Tuo näyttöön [AM] tai [PM] -vaihtoehto painamalla tai ja paina sitten OK.

• Jos valitsit [24 h kello] -asetuksissa ajan esitystavaksi [PvmJaAika], syötä aika 24 tunnin muodossa valintanäppäimistöllä.

Paina OK.

(Syötä esimerkiksi 19:45.)

10. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Perusasetukset]>[Pvm ja aika]>[Päivämäärä].
  2. Syötä vuoden kaksi viimeistä numeroa LCD-näytön avulla ja paina [OK].
  3. Syötä kuukauden kaksi numeroa LCD-näytön avulla ja paina [OK].
  4. Syötä päivän kaksi numeroa LCD-näytön avulla ja paina [OK].
  5. Paina [Kellon tyyppi]-kuvaketta.
  6. Paina [12 h kello] tai [24 h kello].
  7. Paina [Kello].
  8. Syötä kellonaika seuraavasti jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos valitsit [12 h kello] -asetukseksi [Kellon tyyppi], anna aika LCD-näytön avulla 12 tunnin muodossa.

Valitse [PM] tai [AM] painamalla .

Paina [OK].

• Jos valitsit [24 h kello] -asetukseksi [Kellon tyyppi], anna aika LCD-näytön avulla 24 tunnin muodossa.

Paina [OK].

(Syötä esimerkiksi 19:45.)

9. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW