DCP-J774DW

DCP-J774DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 23/01/2020 Numero: faq00000299_506

Päivämäärän ja kellonajan asettaminen

(MFC-mallit)

Päivämäärä ja kellonaika näkyvät LCD-näytössä. Jos ne eivät ole oikein, syötä ne uudelleen. Voit lisätä päivämäärän ja kellonajan lähetettäviin fakseihin asettamalla faksisi nimitunnuksen.

(DCP-mallit)

Jos laitteen virta on jossakin vaiheessa katkennut, laitteen päivämäärä ja kellonaika eivät ehkä ole oikein. Syötä ne uudelleen.

DCP-J572DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK.
    2. Valitse [Pvm ja aika]. Paina OK.
    3. Valitse [Päivämäärä]. Paina OK.
  3. Voit valita seuraavat painamalla image, image, image tai image:
    1. Syötä vuosiluvun kaksi viimeistä numeroa valitsemalla numerot ja painamalla sitten OK. Tallenna vuosi valitsemalla [OK] ja painamalla sitten OK.
    2. Syötä kuukauden kaksi numeroa valitsemalla numerot ja painamalla sitten OK. Tallenna kuukausi valitsemalla [OK] ja painamalla sitten OK.
    3. Syötä päivän kaksi numeroa valitsemalla numerot ja painamalla sitten OK. Tallenna päivä valitsemalla [OK] ja painamalla sitten OK.
  4. Paina image tai image ja valitse [Kello]. Paina sitten OK.
  5. Syöttääksesi ajan (24 tunnin muoto) neljä numeroa valitse numerot painamalla image, image, image tai image ja valitse sitten [OK]. Paina OK-painiketta.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK.
    2. Valitse [Pvm ja aika]. Paina OK.
    3. Valitse [Päivämäärä]. Paina OK.
  3. Syötä vuoden kaksi viimeistä numeroa numeronäppäimistöllä ja paina OK.
  4. Syötä kuukauden kaksi numeroa numeronäppäimistöllä ja paina OK.
  5. Syötä päivän kaksi numeroa numeronäppäimistöllä ja paina OK.
  6. Paina image tai image ja valitse [Kello]. Paina sitten OK.
  7. Syötä aika (24 tunnin muodossa) numeronäppäimistöllä ja paina sitten OK.
  8. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Asetukset].
  2. Paina image[Pvm ja aika].
  3. Paina [Päivämäärä].
  4. Syötä kosketusnäytössä vuosiluvun kaksi viimeistä numeroa ja paina sitten [OK].
  5. Anna kuukauden kaksi numeroa kosketusnäytössä ja paina sitten [OK].
  6. Anna päivän kaksi numeroa kosketusnäytössä ja paina sitten [OK].
  7. Paina [Kello].
  8. Anna aika (24 tunnin muodossa) kosketusnäytön avulla.
    Paina [OK].

(Näppäile esimerkiksi 19.45, mikä tarkoittaa 7.45 illalla.)

9. Paina image.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW