Skannerin puhdistus

Lue ennen puhdistamistoimenpiteen aloittamista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Laitteen puhdistaminen

1. Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  2. Nosta valotustason kansi (1). Puhdista valkoinen muovipinta (2) ja sen alla oleva valotustaso (3) kostealla nukkaamattomalla kankaalla.
    image
  3. Puhdista ADS:ssä oleva valkoinen tanko (1) ja sen alla oleva valotuslasikaistale (2) kostealla nukkaamattomalla kankaalla.
    image
  4. Avaa valotustason kansi (1) ja puhdista valkoinen palkki (2) ja sen alla oleva lasikaistale (3) (vain tuetut mallit).
    image
  5. Sulje asiakirjan kansi.
  6. Kytke laitteen virta päälle painamalla image.