HL-3040CN

HL-3040CN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/01/2015 Numero: faq00000105_014

Miten palautan tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin

Jos haluat palauttaa tulostuspalvelimen takaisin tehdasasetuksiin (kaikki tieto, kuten salasanat ja IP-tiedot nollaantuvat) , tee asetus ohjauspaneelin kautta.

Noudata alla olevia ohjeita:

1. Varmista, että etukansi on suljettuna ja että sähköjohto on kytkettynä.
  2. Kytke virta päälle tulostimeen. Odota että se on tulostusvalmiina.
  3. Paina jotakin Menu-näppäintä (+, -, OK tai Back) niin laite siirtyy offline-tilaan.
  4. Painamalla + tai - valitse Verkko ("Network"). Paina OK.
  5. Painamalla + tai - valitse Tehdasasetukset ("Factory Reset"). Paina OK.
  6. Näyttöön tulee Käynnistä uudestaan? ("Restart Printer?"). Paina taas OK.
    Tulostin käynnistyy uudestaan. Nyt tulostuspalvelin on asetettu tehdasasetuksiinsa.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3040CN, HL-3070CW