HL-4570CDW

HL-4570CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/01/2012 Numero: faq00000068_027

Lisämuistin asennus

Sammuta laite aina ennen SO-DIMM-muistin irrottamista tai asentamista.

1. Katkaise laitteen virta virtakytkimestä ja irrota sitten virtajohto. Irrota kaikki liitäntäkaapelit laitteesta.

2. Irrota kaksi SO-DIMM-kantta: muovinen (1) ja sitten metallinen (2).

image

3. Ota SO-DIMM pakkauksestaan reunoista kiinni pitäen.

ÄLÄ kosketa muistisiruja tai levyn pintaa: staattinen sähkö voi vahingoittaa kirjoitinta.

4. Pidä SO-DIMM-moduulia reunoista ja kohdista sen lovet muistipaikan ulkonemiin. Työnnä SO-DIMMmoduulia
    ensin paikoilleen vinosti (1) ja kallista sitä sitten liitäntälevyä kohti, kunnes se napsahtaa paikoilleen (2).

image

5. Laita metallinen (2) ja sitten muovinen (1) SO-DIMM-kansi takaisin paikalleen.

image

6. Kytke liitäntäkaapeli takaisin laitteeseen. Kytke laitteen virtajohto takaisin pistorasiaan ja kytke virta
    virtakytkimestä.

Tarkista, että SO-DIMM-moduulin asennus onnistui, tulostamalla laitteen asetukset, joissa näkyy muistin nykyinen koko:

1. Paina + tai - niin näyttöön tulee Laitetiedot (Machine Info.). Paina OK.
  2. Paina + tai - niin näyttöön tulee Tulost.aset. (Print Settings). Paina OK.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT