MFC-3240C

MFC-3240C

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/07/2009 Numero: faq00000062_000

Voiko fakseja tai puheluja vastaanottaa vaikka laite on sammutettu?

Kyllä voi, jos se sallitaan laitteen asetuksissa. Asetus Faksiv.otto:Kyllä (Fax Receive: On) mahdollistaa faksien tai puhelujen vastaanoton vaikka laite on sammutettu virtakytkimestä (Power Save-nappi). Faksiv.otto:Ei (Fax Receive: Off) estää faksien tai puhelujen vastaanoton kun laite on sammutettu virtakytkimestä. Huomaa että jos laite sammutetaan irroittamalla verkkojohto vastaanotto ei toimi, asetuksista riippumatta.

Kun on valittu asetus Faksiv.otto:Ei ("Fax Receive: Off") ja laitetta ei käytetä, laite silti puhdistaa tulostuspään säännöllisesti pään tukkeutumisen estämiseksi.

Asetusta muutetaan seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin nappia Menu/Set.
  2. Paina nuoli ylös- tai alas-nappia niin että näyttöön tulee Yleiset asetukset (General Setup).
  3. Paina Menu/Set.
  4. Paina nuoli ylös- tai alas-nappia niin että näyttöön tulee On/Off Setting tai P.Save Setting.
  5. Paina Menu/Set.
  6. Paina nuoli ylös- tai alas-nappia niin että näyttöön tulee Faksiv.ott:Kyllä tai Faksiv.ott:Ei (Fax Receive: On tai Fax Receive: Off).
  7. Paina Menu/Set ja sitten Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN