DCP-9270CDN

DCP-9270CDN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/12/2010 Numero: faq00000027_017

Miten tulostetaan verkkoasetukset

Verkkoasetussivulla luetellaan kaikki verkkoasetukset ja tulostinpalvelimen asetukset.

Tulosta verkkoasetussivu seuraavasti:
*Jos Brotherissasi on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille" alla.

1. Paina Menu.
  2. Valitse Laitetiedot (Machine Info.) => Verkkoaset. (Network Config). Paina OK.
  3. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start tai Start.
  4. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina näytön nappia Valikko (Menu).
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports). Paina Tulosta rap. (Print Reports).
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Verkkoaset. (Network Config). Paina Verkkoaset. (Network Config).
  4. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start tai Start.
  5. Paina Stop/Exit.

Jos verkkoasetussivun kohdassa IP Address on arvo 0.0.0.0, odota minuutti ja koeta tulostaa uudestaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055W, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9010CN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN