VC-500W

Datum: 01/07/2022 Nummer: faqp00100359_000

De afgedrukte tekst is te groot.

Ga op een van de volgende manieren te werk als de tekst te groot wordt afgedrukt.

• Schakel de optie voor het van rand tot rand afdrukken uit.
  • Druk af met de mobiele toepassing.
  • Druk af met P-touch Editor.

Schakel de optie voor het van rand tot rand afdrukken uit.

1. Open een webbrowser.
  2. Voer in de adresbalk van uw webbrowser het juiste adres in voor uw besturingssysteem.
    Besturingssysteem Adres
    Mac / iOS / iPadOS http://vc-500w[de laatste vier cijfers van het serienummer].local
    Windows http://brvc-500w-[de laatste vier cijfers van het serienummer]

Het serienummer vindt u aan de onderkant van uw printer.
    Serienummer

3. Druk op de toets [Enter] om de printerinstellingen te openen.
  4. Wanneer de pagina met printerinstellingen wordt geopend, schakelt u het selectievakje [Van rand tot rand afdrukken] in [AirPrint-opties] uit.

De printer gebruikt nu de standaardinstelling (randloos afdrukken), zodat u kunt afdrukken met de lay-out en stijl die u hebt gemaakt.

Druk af met de mobiele toepassing.

1. Installeer 'Brother Color Label Editor/Color Label Editor 2' uit de App Store of Google Play™.
  2. Start de toepassing om labels te maken en af te drukken.

Druk af met P-touch Editor.

1. Download en installeer P-touch Editor uit het gedeelte [Downloads] van deze website.
  2. Start P-touch Editor om labels te maken en af te drukken.

Verwante modellen

VC-500W