VC-500W

Datum: 01/07/2022 Nummer: faqp00001509_007

Hoe verwijder ik de printerdriver?

Voor Windows 11 / Windows 10

1. Schakel de printer uit.
  2. Windows 11:
    Klik op het menu [Start] - ([Alle apps] -) [Windows Tools] - [Configuratiescherm] - [Hardware en geluiden] - [Apparaten en printers].
    Windows 10
    Klik op het menu [Start] - ([Alle apps] -) [Windows Systeembeheer] - [Configuratiescherm] - [Hardware en geluiden] - [Apparaten en printers].
  3. Selecteer 'Brother [modelnaam]', klik met de rechtermuisknop op het pictogram en klik vervolgens op [Apparaat verwijderen].
    Als een bericht van Gebruikersaccountbeheer verschijnt, voer dan het wachtwoord in en klik vervolgens op [Ja].

4. Kies [Fax] of [Microsoft XPS Document Writer] in het venster [Apparaten en printers] en klik vervolgens op [Eigenschappen van afdrukserver], dat in de menubalk verschijnt.

5. Klik op het tabblad [Stuurprogramma's] en vervolgens op [Stuurprogramma-instellingen wijzigen].
    Als een bericht van Gebruikersaccountbeheer verschijnt, voer dan het wachtwoord in en klik vervolgens op [Ja].
    Kies 'Brother [modelnaam]' en klik vervolgens op [Verwijderen...].

6. Kies [Stuurprogramma en stuurprogrammapakket verwijderen] en klik op [OK].
    Volg de instructies op het scherm.

7. Sluit het venster Eigenschappen van afdrukserver. De printerdriver is nu verwijderd.

Voor Windows 8/Windows 8.1

1. Schakel de printer uit.
  2. Klik op [Configuratiescherm] in het scherm [Apps] - [Hardware en geluiden] - [Apparaten en printers].
  3. Selecteer 'Brother [modelnaam]', klik met de rechtermuisknop op het pictogram en klik vervolgens op [Apparaat verwijderen].
    Als een bericht van Gebruikersaccountbeheer verschijnt, voer dan het wachtwoord in en klik vervolgens op [Ja].
  4. Kies [Fax] of [Microsoft XPS Document Writer] in het venster [Apparaten en printers] en klik vervolgens op [Eigenschappen van afdrukserver], dat in de menubalk verschijnt.
  5. Klik op het tabblad [Stuurprogramma's] en vervolgens op [Stuurprogramma-instellingen wijzigen].
    Als een bericht van Gebruikersaccountbeheer verschijnt, voer dan het wachtwoord in en klik vervolgens op [Ja].
    Kies 'Brother [modelnaam]' en klik vervolgens op [Verwijderen...].
  6. Kies [Stuurprogramma en stuurprogrammapakket verwijderen] en klik op [OK].
    Volg de instructies op het scherm.
  7. Sluit het venster Eigenschappen van afdrukserver. De printerdriver is nu verwijderd.

Voor Windows 7

1. Schakel de printer uit.
  2. Klik op knop start,en ga naar [Apparaten en printers].
  3. Kies 'Brother [modelnaam]', klik met de rechtermuisknop op het pictogram en klik vervolgens op [Apparaat verwijderen].
    Als een bericht van Gebruikersaccountbeheer verschijnt, voer dan het wachtwoord in en klik vervolgens op [Ja].
  4. Kies [Fax] of [Microsoft XPS Document Writer] in het venster [Apparaten en printers] en klik vervolgens op [Eigenschappen van afdrukserver], dat in de menubalk verschijnt.
  5. Klik op het tabblad [Stuurprogramma's] en vervolgens op [Stuurprogramma-instellingen wijzigen].
    Als een bevestiging wordt weergegeven, klikt u op [Doorgaan].
    Als een bericht van Gebruikersaccountbeheer verschijnt, voer dan het wachtwoord in en klik vervolgens op [OK].
    Kies 'Brother [modelnaam]' en klik vervolgens op [Verwijderen...].
  6. Kies [Stuurprogramma en stuurprogrammapakket verwijderen] en klik op [OK].
    Volg de instructies op het scherm.
  7. Sluit het venster Eigenschappen van afdrukserver. De printerdriver is nu verwijderd.

Verwante modellen

VC-500W