Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 27/04/2015 Nummer: faqp00000498_000

Bij het afdrukken met de QL-500/550 treedt er een communicatiefout op tussen de computer en P-touch. Wat kan ik doen? <QL-500/550>

Deze fout doet zich voor als u een versie van de PS-9000 gebruikt die niet compatibel is met de QL-500/550.
Controleer of de versie van de PS-9000 compatibel is met de QL-500/550. U doet dit als volgt.

[Controle]

1. Kijk op de verpakking van de PS-9000 om na te gaan of de QL-500/550 in de lijst staat.

Afbeelding

2. Kijk op het label achter op de PS-9000 of daar V001 of R002 staat of niet.

Afbeelding

3. Vraag de versie van de PS-9000 op in een webbrowser.
    Een lager versienummer dan versie 1.2.0 is niet compatibel.

Afbeelding

[Oplossing:
Als de versie van de PS-9000 niet compatibel blijkt te zijn met de QL-500/550]

U hebt een update van de firmware nodig om de PS-9000 compatibel te maken met de QL-500/550.
Download het bestand van de pagina Downloads en installeer de update van de PS-9000 aan de hand van de handleiding of het Leesmij-bestand.

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000