Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 21/05/2009 Nummer: faqp00000476_000

Kunnen meerdere P-touch-printers worden aangesloten op de PS-9000?

Er kan maar één P-touch-printer worden aangesloten.
Verbind de PS-9000 en een P-touch-printer met elkaar door middel van een USB-kabel.
Andere apparaten, zoals een USB-hub, kunnen niet worden aangesloten tussen de PS-9000 en een P-touch-printer.
Als u in uw netwerk meerdere P-touch-printers wilt gebruiken, moet u één PS-9000 per P-touch-printer installeren.

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD