Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

NC-6100h

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

NC-6100h

Niet uw product?

Datum: 14/04/2023 Nummer: faq00000124_000

Kan ik in Windows XP afdrukken met het IPP-protocol?

Volg de onderstaande procedure voor het configureren van afdrukken via IPP.

1. Klik op Start gevolgd door Printers en faxapparaten. Klik nu op Een printer toevoegen. Het volgende scherm wordt weergegeven. Klik op de knop Volgende.

2. Selecteer de optie Netwerkprinter of een printer die met een andere computer is verbonden en klik op Volgende.

3. Typ http:// gevolgd door het IP-adres van uw Brother-printer en klik op Volgende.
  4. Selecteer de juiste Brother-driver en klik op OK.

Nu wordt de communicatie met het door u opgegeven IP-adres tot stand gebracht. Als alles goed gaat, wordt u gevraagd of het apparaat de standaardprinter moet worden. Selecteer Ja of Nee en klik op Volgende. Volg de rest van de aanwijzingen. Uw apparaat is nu gereed om af te drukken met het IPP-protocol.

Als u de TCP/IP-poort wilt wijzigen die Windows XP gebruikt om af te drukken via internet, voert u gewoon een ander poortnummer in achter de URL van het apparaat. Als u bijvoorbeeld 631 wilt gebruiken als poort, voer dan dit in: http://[IP-adres van uw Brother apparaat]:631.

Verwante modellen

DCP-7010, DCP-7025, HL-1270N, HL-1430, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2070N, HL-2460, HL-3260N, HL-3450CN, HL-4000CN, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-9420CN, NC-2100p, NC-2200w, NC-6100h