MFC-J880DW

MFC-J880DW

Niet uw product?

Datum: 16/02/2017 Nummer: faq00000031_001

Ik krijg geen toegang in de geheugenkaart in de mediasleuf .

Volg de onderstaande instructies als het apparaat niet reageert als een geheugenkaart in één van de mediasleuven:

1. Verwijder de geheugenkaart uit het apparaat.

2. Controleer of de datum en tijd wordt weergegeven op het aanraakscherm. Als er op het aanraakscherm een foutmelding verschijnt, raadpleeg meest gestelde vragen en oplossingen voor informatie over de foutmelding die u hebt gekregen.

3. Controleer of de geheugenkaart die u gebruikt wordt ondersteund door uw Brother apparaat. Informatie over ondersteunde geheugenkaarten vindt u in de gebruikershandleiding van uw apparaat. De meest recente versie van de gebruikershandleiding vindt u in het gedeelte Handleidingen van de website.

4. Controleer dat alle andere mediasleuven leeg zijn. Het Brother apparaat kan slechts één geheugenkaart tegelijk lezen. Als een andere geheugenkaart is geïnstalleerd verwijder deze.

5. Controleer de mappenstructuur van de geheugenkaart.

• De extensie van het beeldbestand moet .JPG zijn (andere extensies voor beeldbestanden, zoals .JPEG, .TIF, .GIF etc., worden niet herkend).
    • Het apparaat kan maximaal 999 bestanden (inclusief de mappen op de geheugenkaart) lezen.
    • Het DPOF-bestand op de geheugenkaarten moet een geldig DPOF-formaat hebben.
    • Verwijder en installeer de geheugenkaart opnieuw.

6. Als het probleem zich blijft voordoen verwijder de kaart dan opnieuw.

7. Haal de stekker uit het stopcontact en sluit deze opnieuw aan.

8. Plaats de geheugenkaart opnieuw.

Als het probleem aanwezig blijft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother via 'Contact'.

Verwante modellen

DCP-J4110DW, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J752DW, DCP-J785DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4710DW, MFC-J680DW, MFC-J870DW, MFC-J880DW