Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

MFC-J880DW

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

MFC-J880DW

Niet uw product?

Datum: 21/08/2015 Nummer: faq00100175_000

Installeer een Brother machine in een draadloos (Wi-Fi) netwerk

Voor een video-tutorial en andere informatie over het opzetten van een draadloos netwerk met behulp van uw computer of mobiel apparaat , bezoek onze Easy Wireless (Wi-Fi) Gids.

   

Wireless network

Verwante modellen

DCP-J562DW, DCP-J785DW, MFC-J680DW, MFC-J880DW

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.