MFC-J470DW

MFC-J470DW

Niet uw product?

Datum: 19/03/2019 Nummer: faq00100127_001

De steun van het scannerdeksel is los. (Met video-instructies)

De steun van het scannerdeksel ondersteunt het scannerdeksel in geopende stand.

Steun van scannerdeksel

Volg de onderstaande procedure voor dit probleem.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Zet het apparaat op een horizontale ondergrond.
Als u het apparaat op een schuine ondergrond zet, kunt u uw hand klemmen onder het scannerdeksel.

Klik hier als u de volgende stappen wilt zien in het filmpje.

1. Controleer of de steun van het scannerdeksel niet beschadigd is.

Controleren of de steun van het scannerdeksel niet beschadigd is

2. Open het scannerdeksel.

Scannerdeksel openen

Til het scannerdeksel verder op en laat uw hand niet los wanneer u de steun van het scannerdeksel bevestigt. Let erop dat u uw hand niet onder het scannerdeksel krijgt.

3. Dit is de plaats waar u de steun moet vastzetten.

Plaats om steun vast te zetten

4. In deze afbeelding is de plaats aan de linkerkant van het Brother-apparaat te zien.
    Zorg ervoor dat het platte vlak van de steun van het scannerdeksel naar voren wijst en het roostervormige deel van de steun naar achteren.
    Steek het ronde deel van de steun van het scannerdeksel volledig in het apparaat zoals in de afbeelding hieronder te zien is.

Steun van scannerdeksel in apparaat steken

5. Controleer de binnenzijde van het scannerdeksel. Aan de binnenzijde van het scannerdeksel bevindt zich aan de linkerkant een metalen onderdeel, zoals in de afbeelding hieronder te zien is.

Binnenzijde scannerdeksel controleren

6. Steek de punt van het zwarte rubberen onderdeel van de steun van het scannerdeksel in de groef op de plaats van het metalen onderdeel.

Steun van scannerdeksel in groef op plaats van metalen onderdeel

7. Houd de punt van de steun van het scannerdeksel vast en laat het scannerdeksel zakken tot u een klik hoort.

Punt van steun van scannerdeksel vasthouden en scannerdeksel laten zakken

8. Controleer of de steun van het scannerdeksel goed in de groef zit. Doe het scannerdeksel voorzichtig dicht. Er is een speciale plaats voor uw vingers aan beide zijden.

Hiermee is de steun van het scannerdeksel bevestigd.

**********************

<<Video>>

De bovenstaande beschrijving geldt ook voor het filmpje.
Klik op de afspeelknop om de video te starten:

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.
De knoppen gebruiken:

Video starten

Video starten

Video overslaan

Video overslaan

Video stoppen

Video stoppen

Video opnieuw starten

Video opnieuw starten

Duur fragment: 2 min.

Duur instructies: 5 à 10 min.

Verwante modellen

DCP-J132W, DCP-J152W, DCP-J172W, DCP-J552DW, DCP-J752DW, MFC-J470DW, MFC-J870DW