QL-820NWB/820NWBc

QL-820NWB/820NWBc

Niet uw product?

Datum: 27/04/2018 Nummer: faqp00100217_002

Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via Bluetooth?

Ga als volgt te werk om de printer te koppelen aan uw mobiele apparaat:

1. Druk op de knop [Menu].

2. Druk op de knop pijl_omhoog of pijl_omlaag om het menu [Bluetooth] te selecteren.

3. Druk op de knop OK.

4. Druk op de knop pijl_omhoog of pijl_omlaag om [Bluetooth(Aan/Uit)] te selecteren en druk vervolgens op de knop OK. Druk op de knop pijl_omhoog of pijl_omlaag om [Aan] te selecteren en druk vervolgens op de knop OK.

5. Geef op uw mobiele apparaat de lijst met Bluetooth-accessoires in de buurt weer waarmee een koppeling mogelijk is.

Voor Apple-apparaten (iPad, iPad Air, iPad mini, iPhone of iPod touch)
    1. Tik op het beginscherm van uw Apple-apparaat op [Instellingen] en tik vervolgens op [Bluetooth].
    2. Schuif de knop naar de ingeschakelde stand.
    Voor Android™-apparaten
    1. Tik op het beginscherm van uw Android™-apparaat op Apps gevolgd door [Instellingen] en [Bluetooth].
    2. Schuif de knop naar de ingeschakelde stand.
  6. Selecteer uw printermodel en voer zo nodig de pincode in.
  • U kunt de netwerkinstellingen van de printer wijzigen door de printer aan te sluiten op een computer en Printer Setting Tool te gebruiken (zie Werken met Printer Setting Tool).
  • Standaard worden de laatste vier cijfers van het serienummer van de printer gebruikt als pincode. U vindt het label met het serienummer in het compartiment voor de DK-rol van de printer.
  • De instellingen van de Bluetooth-verbinding blijven ook na het uitschakelen van de printer bewaard.
  • Als u een iPad, iPad Air, iPad mini, iPhone of iPod touch gebruikt, wordt de Bluetooth-verbinding mogelijk verbroken als het mobiele apparaat te ver verwijderd is van de printer.
    Ga dichter bij de printer staan en selecteer [Bluetooth] in de instellingen op uw iPad, iPad Air, iPad mini, iPhone of iPod touch, tik in de lijst met Bluetooth-apparaten op het apparaat waarmee u verbinding wilt maken en maak er opnieuw verbinding mee.
  • Voor het tot stand brengen van een verbinding tussen de printer en een mobiel apparaat via Wi-Fi® raadpleegt u 'Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via Wi-Fi®?'.

Verwante modellen

QL-820NWB/820NWBc