QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 05/02/2021 Nummer: faqp00100538_000

Kan geen gegevens uit een database invoegen in een streepjescode. (P-touch Editor 5.2 of hoger voor Mac)

Ga als volgt te werk om gegevens uit een database in te voegen in een barcode in P-touch Editor 5.2 of hoger:

1. Start P-touch Editor.
    U kunt P-touch Editor downloaden via het gedeelte [Downloads] op deze website.

2. Klik op het pictogram Database op de werkbalk.
    Pictogram Database

3. Selecteer het gewenste databasebestand en klik vervolgens op de knop verbinden
    Knop verbinden

4. Klik op Invoegen > streepjescode en selecteer vervolgens het gewenste barcode-protocol.
    * dit voorbeeld gebruikt het Data Matrix barcode protocol.
    barcode-protocol

5. Het dialoogvenster Data Matrix wordt weergegeven.
    Typ willekeurige gegevens in het veld Data en klik op OK.
    Dialoogvenster Data Matrix

6. Wanneer de barcode op de labellay-out verschijnt, past u de grootte en positie van de barcode aan.
    labelindeling

7. Sleep de kolomkop van de databasegegevens die u wilt invoegen naar de streepjescode.
    Sleep de kolomkop

8. Controleer of de gegevens correct zijn ingevoegd door te klikken op een cel in de databasekolom die u hebt gesleept en neergezet.
    Als „ongeldig” wordt weergegeven in de labellay-out, zorg er dan voor dat de databasegegevens geen lege gegevens bevatten en dat de gegevensindeling juist is.

Verwante modellen

PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D410, PT-D450, PT-D460BT, PT-D600, PT-D610BT, PT-D800W, PT-E550W, PT-H500, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-570, QL-600, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc