QL-810W

Datum: 27/04/2015 Nummer: faqp00001431_004

Ik kan de printerdriver en P-touch Editor 5.1 niet installeren.  P-touch Editor Lite is geopend.

Is het Editor Lite-lampje uit?

Als het Editor Lite-lampje brandt en de Editor Lite-stand is actief, kunt u de printerdriver en P-touch Editor 5.1 niet allebei installeren.

<Oplossing>

1. Houd de Editor Lite-knop ingedrukt tot het Editor Lite-lampje uitgaat. Sluit dan pas de USB-kabel aan.
  2. Installeer de printerdriver en P-touch Editor 5.1.
  3. Sluit de labeler na afloop van de installatie aan op de computer.

Verwante modellen

QL-1100, QL-700, QL-800, QL-810W