QL-810W/810Wc

QL-810W/810Wc

Niet uw product?

Datum: 17/03/2022 Nummer: faqp00001282_004

Hoe kan ik de printer resetten?

U kunt de printerinstellingen resetten met de knoppen op de printer (QL-800/810W) of via het menu op het display (QL-820NWB).

Alle instellingen resetten (QL-800)

1. Schakel de printer uit.
  2. Houd de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) ingedrukt en druk vervolgens op de snijknop ( Doorvoer-snijknop ).
  3. Het oranje statuslampje brandt en het groene Editor Lite-lampje knippert, laat dan de snijknop los ( Feed and cut button ).
  4. Terwijl u de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) ingedrukt houdt, drukt u driemaal op de snijderknop  ( Doorvoer-snijknop ) om alle instellingen (inclusief apparaatinstellingen) terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. De status-led licht oranje op en de Editor Lite-led licht groen op.
  5. Laat de aan-uitknop ( Power button ) los.
    De Status-LED en de Editor Lite-LED knipperen meerdere keren en de Status-LED licht groen op.

Alle instellingen resetten (QL-810W)

1. Schakel de printer uit.
  2. Houd de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) en de snijknop ( Doorvoer-snijknop ) ingedrukt.
  3. Wanneer het statuslampje groen brandt laat dan de snijknop los ( Feed and cut button ).
  4. Blijf de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) ingedrukt houden.
    Het oranje statuslampje brandt, het groene Editor Lite-lampje knippert met een interval van 0,5 seconden en het blauwe Wi-Fi-lampje ( Wi-Fi ) knippert met een interval van 0,5 seconden.
    • Druk op de snijknop ( Feed and cut button ) eenmaal om de netwerkinstellingen te resetten. Het Statuslampje licht oranje op.
    • Druk op de snijknop ( Feed and cut button ) tweemaal om de gebruikersgegevens te resetten. Het Wi-Fi ( Wi-Fi ) LED  licht vervolgens blauw op.
    • Druk op de snijknop ( Feed and cut button ) driemaal om alle instellingen en apparaatinstellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, het Editor Lite-lampje licht groen op.
  5. Laat de aan-uitknop ( Aan-uitknop ) los.
    De Status-LED knippert vier keer en licht vervolgens oranje op, de Wi-Fi ( Wi-Fi ) LED knippert vier keer en licht vervolgens blauw op, en de Editor Lite LED knippert vier keer en licht vervolgens groen op.

Gegevens resetten (QL-820NWB)

U kunt de volgende instellingen resetten via het menu op het display:

1. Druk op de toets [Menu].
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om [Administratie] te selecteren, en druk op de toets [OK].
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om [Reset] te selecteren, en druk op de toets [OK].
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het reset menu te selecteren, en druk op de toets [OK].
    Raadpleeg onderstaande tabel:
    Reset menu Instelling Omschrijving
    Fabrieks reset Reset
    Terug
    Zet alle printerinstellingen, inclusief de communicatie-instellingen en apparaatinstellingen, terug naar de fabrieksinstellingen. Sjablonen en databases die in de printer zijn opgeslagen, worden ook verwijderd.
    Gebruikersgegevens resetten Reset
    Terug
    Zet alle apparaatinstellingen terug naar hun fabrieksinstellingen.Sjablonen en databases die in de printer zijn opgeslagen, worden ook verwijderd.
    Netwerk resetten Reset
    Terug
    Zet de communicatie-instellingen terug naar de fabrieksinstellingen.

Verwante modellen

QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc