Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

QL-810W

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 13/05/2020 Nummer: faqp00001429_002

I want to print a label containing a barcode. (P-touch Editor Lite)

P-touch Editor Lite is not prepared for a barcode function.

Please install P-touch Editor, then refer to the FAQ: "How do I create a label containing a barcode? (P-touch Editor 5.x for Windows)".

Verwante modellen

PT-1230PC, PT-2430PC, PT-P700, PT-P750W, QL-1100, QL-700, QL-810W, QL-820NWB

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.